torsdag 26. februar 2009

Medallion Leaf Lace triangle


Da er endelig det andre sjalet jeg har laget ferdig blokket. Jeg har brukt mønsteret Medallion i 9 reapeater og lagt til Leaf border i 2 repeater, og oppskriften er av Evelyn Clark. Jeg har strikket det i Tynn Alpakka fra Du store Alpakka, på pinne 4, og brukte akkurat litt over 2 nøster. Manglet en og en halv omgang med garn, så nytt nøste måtte nok kjøpes ;) Det måler 134 cm i lengde og 65 cm i bredde.

12 kommentarer:

 1. o Desiree,what a gorgeous creation.

  hugs Riet.xx

  SvarSlett
 2. Så flott sjalet ble!


  din mamma

  SvarSlett
 3. Så flott sjal!Du er jammen effektiv og flink.

  SvarSlett
 4. Så nydelige sjal!! HinkelPinkel ble jo bare helt råherlig og søt. I like!
  Ha ei riktig god helg

  SvarSlett
 5. Lekkert sjal! Og for en søt HinkelPinkel under her, jeg tipper han falt i smak.

  SvarSlett
 6. Fy søren, du tryller jo frem det ene vakre etter det andre jo! Dette er jo fantastisk vakkert!! Skjønner ikk bæret av hvordan det går an å lage noe slikt, men det er jo et kunststykke. Han lille filuren under her var også helskjønn!!!

  Det ligger en award til deg i bloggen min!klem

  SvarSlett
 7. åååh, så mye lekkert du har strikket i det siste!! Og du - deler du oppskriften på den lua og vottene eller???

  Jeg har en søt award til deg i bloggen min, vennen ;o)

  SvarSlett
 8. Sjalet ditt ble utrolig vakkert! Alpakka fra DSA er min favoritt blandt alpakkagarn.

  SvarSlett
 9. Det var jo utrolig fint! Skulle ønsker jeg og hadde tålmodighet til sånt, men jeg blir jo bare såå sur. Jaja^^

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...