søndag 22. februar 2009

Heartland Lace Shawl

Jeg er bare så stolt no av mitt første sjal! Synes det ble knallfint selv, men mye å takke for det er da garnet Kauni farve EH. De lange farveskiftene gjør at det blir helt spesielt, men til en kløer som meg så synes jeg kanskje det er litt for grovt på en måte. Nydelig å strikke med var det, for garnet er innsatt med Lanolin som smører inn hendene når du strikker. Litt ujevnheter i garnet noen plasser, så det er noen tynne masker her og der.

Jeg har aldri strikket sånn type sjal før, til og med etter min første engelske oppskrift! Hadde nesten gitt opp før jeg begynte, men når man først får teken på det så går det som en drøm. Men dette var et tellemønster, ikke noe til tv titting iallefall, var bare å holde tunga rett i munnen her. Heartland Lace Shawl er en Evelyn Clark Design, jeg har brukt 96 gr Kauni EH, lengde 150cm og bredde 70cm.

Ellers har jeg hatt ei uke med forkjølelse, men er bedre nå. Håper jeg er klart til kortlaging igjen i morgen :) Men strikking holder jeg på med hele tiden, på pinnene nå er det en HinkelPinkel fra drømmehagen som Simon skal få, et Kariussjal/sjerf i Fabel, et Leaf Lace Triangle i DSA Tynn Alpakka, et sitteunderlag i Viking Snorregarn, og strikket ferdig et par sokker i sted i Regia Kaffe Fasett, og i blokking no ligger det enda et sjal :)

I have knitted my first shawl! I am so proud! I have had a cold now, so therefor I have not made any cards, hope I am back tomorrow :)

17 kommentarer:

 1. Wow this is wonderful. Of course you are proud you should be.I would like to have one to. Hugs Marja

  SvarSlett
 2. Åj, dæven så flink du er med strikkinga.. :D


  Psst! Oda er også veldig glad i Hinkelpinkel og Makkapakka, og resten av gjengen i drømmehagen... (hint-hint) ;p

  SvarSlett
 3. woww Desiree,what a gorgeous creation,l love the colours.

  hugs Riet.xx

  SvarSlett
 4. Sjalet var jo bare RÅFLOTT! Herlige farger og flott mønster, her har du virkelig gjort en god jobb :) Godt å lese at formen er bedre og at kort formen er klar for en ny uke med nye muligheter! =) KLem Ida

  SvarSlett
 5. WOW så lekkert sjal du har laget deg.Kjempe flott!

  SvarSlett
 6. Gurimalla, Desiree!!! Så lekkert!!
  Bra jobba!!!

  SvarSlett
 7. Utrolig flott, og for et møysommelig arbeid. Du må være tolmodig!

  SvarSlett
 8. Utrolig flott, og for et møysommelig arbeid. Du må være tolmodig!

  SvarSlett
 9. Skjønner godt at du er fornøyd med dette, Desiree! Sjalet var kjempelekkert!
  Klem

  SvarSlett
 10. Wow!!! Isn't it just beautiful?! You're one talented lady!! Gosh :) It's lovely my friend xxx

  Kram

  SvarSlett
 11. Så fantastisk flott dette var, jeg har aldri sett noe lignende. Du er flink Des.
  PS. Har du fått noen av mailene jeg har sendt deg? Jeg tror hotmail kontoen min sluker mailer av og til.

  SvarSlett
 12. Nydelig!! Men det har jeg jo sagt før!Du er så flink med håndarbeid!
  Når Hinkel Pinkel er ferdig må du legge den ut i bloggen din så vi får se den før vi kommer hjem.

  din mamma

  SvarSlett
 13. Nydelig sjal! Liker godt fargekombinasjonen og mønsteret! :)

  Godt at du er bedre av forkjølelsen. håper resten av uka blir riktig så fin! :o) *klem*

  SvarSlett
 14. Så lekkert sjal du har laget!!! Jeg hadde helt glemt stempeltrykkene. Hva var det du ville ha i bytte? Kan du ikke sende meg en mail med adressen din og hva du vil ha i bytte. Mailadr min er oveengh@online.no.

  Ha en fin dag!!!!!

  Klem fra Rita

  SvarSlett
 15. Det var et utrolig lekkert sjal. Kom innom bloggen din via Ravelry, og jeg kommer igjen. Har lagt opp bloggen din i blogglisten min!

  SvarSlett
 16. WOW så lekkert dette var. Herlige farger og utrolig fltot laget. Superdyktig både til å lage kort og strikke du. Har nettopp hatt en koselig reise i bloggen din og jeg må si at det er en fryd å se alt det flotte du lager *sukk*

  Ha en fin torsdag videre!

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 17. You have so many talents! This is beautiful!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...