tirsdag 6. januar 2009

Julekort fra i fjorJeg må legge ut i noen omganger de julekortene fra 2008 som jeg ikke rakk å legge ut i fjor. Her er første lass med kort, laget med gamle julepapirer som jeg hadde igjen fra året før. Jeg var så heldig i år at Fivelin hudpleiesalong her i byen ville kjøpe julekort hos meg. Hun skulle gi de som gave til de som kjøpte gavekort før jul, og det ble godt mottatt. Fikk ikke laget nok kort til meg selv da, men men... tror jeg skal begynne å lage julekort hele året for å klare å ha nok når jula kommer. Kommer bestandig så raskt på slutten ;)

Jeg setter så stor pris på alle dere som er innom bloggen min, og ønsker dere alle et riktig godt og nytt kreativt år!

I must now in several postings put out all the christmas cards I didnt manage to put out before christmas. Here are the first ones, made with some old christmas papers I had from the year before. I was so lucky that Fivelin, a beautysaloon here in town, wanted to buy christmas cards from me. She gave a card to everybody who bought a giftcertificate to christmas. So sweet of her! I didnt manage to make enough to my self, so I think I must try to make christmas cards all year now to have enough when the christmas is here again. Its alwas here so suddenly ;)

I really appriciate all of you who is visiting my blog, and I wish you all a happy and creative new year!

16 kommentarer:

 1. Så nydelige disse var, Desiree! Skikkelig stemningsfulle og elegante!

  Tror det var en god idee å lage kort hele året. Jeg hadde ikke nok, jeg heller, ved årets slutt - da blir det stress!

  Ha en flott uke!

  Klem, Beata

  SvarSlett
 2. Nydelige kort du laget i fjor!

  Og det kommer vel mer nydelig fra deg i år, kjenner jeg deg rett! :o)
  {{{klem}}}

  SvarSlett
 3. Herlighet så mye lekkert Des! Jeg misunner deg aldri så lite den gren-punchen din, jeg tror jeg må forsøke å skaffe meg den jeg også, den er så fin.
  Det er så stilig med syingen på kortene!

  SvarSlett
 4. Korslige kort du har laget.fint tips du kom med der om å lage julekort hele året,så det skal jeg huske å gjøre selv.Takk for besøket i bloggen min.Kjempe koslig.

  SvarSlett
 5. This is awesome Desiree, I love those cards... I made that resolution as well!! To try and make Christmas cards through the year.xx Happy Year 2009

  SvarSlett
 6. Godt nytt år til deg også Desiree...og tusen takk for velgig hyggelig kommentarer du har lagt igjen hos meg... Som du forstår er det ikke alltid lett å være lille meg alene i Norge. Jeg er jo ikke det, men det føles sånn når det er høytider... Jo, jeg skal hjem til Chile snart, men det er foreløpig en hemmelighet:)

  ...og de kortene dine...kanskje lurt å starte tidlig, så kanskje du har en til overs til meg til neste år.."hint"!
  De er jo bare så nydelige:)

  Takk for du bryr deg. Klem Angella

  SvarSlett
 7. Så utrolig fine julekort =)
  Hehe skjønte det jeg nå at det er lurt å begynne tidlig, jeg startet opp i november men fikk det travelt på slutten gitt, wææ.
  Men det gikk med ett nød skrik hehe.
  Godt nytt(scrappe)år til deg oxo =)
  Klem fra May-Britt

  SvarSlett
 8. Kjempeflotte julekort! Du er skikkelig dyktig på å sette sammen farger, det ser alltid så harmonisk ut:)

  SvarSlett
 9. Hei på deg! Nydelige kort!! Likte så godt snøkrystallen på det øverste - kan du hinte litt om hvor jeg får tak i sånne, mon tro? Jeg som er så glad i snøkrystaller..

  Ønsker deg en flott dag! Ikke en daag for tidlig å starte med julekortene for 2009, vel? Eller hva mener du? :) Får visst aldri nok julekort!!

  Klemmer fra Hege

  SvarSlett
 10. Nyydelige julekort igjen..

  Mulig jeg også lager nooooen få julekort utover året.. vi får se.. :)

  SvarSlett
 11. Så mange nydelige kort!! De er så gjennomførte i farger, form og detaljer. Gleder meg til å følge med her i det nye året også!

  Hilsen IreneR

  SvarSlett
 12. WOW!!! Så mye fint du lager!!! Jeg er veldig imponert over de fine kortene dine!
  Er det OK om jeg legger til din blogg i bloggen min?

  SvarSlett
 13. Takk for fine ord i bloggen min. Så koselig at du likte det jeg lager. Nå har jeg linket til deg i bloggen min. Jeg gleder meg til å følge med på det du lager:) Gryteunderlagene er strikket i Østlandsgarn. Jeg la opp 30 masker på de minste og 40 på de største og strikket bare rillestrikk til det hadde blitt en firkant. Vaskes deretter i vaskemaskin for at de skal bli tovet. Dette er altså gjort helt enkelt! Filtingen er også veldig enkel; her har jeg brukt merinoull i tynne strimler som jeg har filtet på med filtenål (etter at de er vasket i vaskemaskinen).
  Bare spør om du lurer på noe mer.
  Jeg har også et par spørsmål til deg:
  - hvordan får du til å legge til signaturen din på bildene dine?
  Jeg har prøvd å få til det i PhotoShop Elements, men får det ikke til.
  - hvor har du fått tak i stempelet med den vesle tekoppen som du har brukt inni et av kortene dine?
  - jeg ser på kortene dine at du har så mange fine figurstempler (du er forresten helt RÅ på fargelegging!!!). Selger du trykk og til eventuell hvilken pris? Eller bytter du bort trykk og hva ønsker du i så fall i bytte?
  Dette ble visst mange spørsmål, men håper det går greit.
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 14. En nydelig bukett julekort! Men du lager jo bestandig de nydeligste ting!
  Det er en god ide å lage julekort hele året. Men det er så vanskelig å faktisk gjøre det, synes jeg. Selv om jeg vet hvor kjekt det er når året nærmer seg slutten...

  SvarSlett
 15. Det var nyyyydelige kort!!

  Godt Nytt År til deg og dine....

  SvarSlett
 16. wow these are stunning. such gorgoeus cards. hugs rachxx

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...