torsdag 22. januar 2009

Fødselskort/birthcard

Beklager at det er lange siden jeg har oppdatert her inne! Jeg var fra torsdag til søndag i forrige uke på kortlagingstur med Line og Thea på hytta vår. Vi storkosa oss med kortlaging, god mat og skravling. Jeg fikk laget noen kort som blir lagt ut etterhvert nå, her er det første som jeg laget til nevøen vår som fikk en datter i begynnelsen av måneden.
Ellers bruker jeg å gå litt i boks etter disse turene våre, så jeg har rett og slett ikke gjort noen ting siden vi kom hjem. Men nå skal jeg skjerpe meg, har fått ryddet pulten og fått tatt bilder av kortene, so I`m back now :)

Dette kortet passer perfekt til challenge #35 på A Spoon Full of Sugar som er Oh Baby.

Sorry, its a long time since I have been here! I was on our cabin with Line and Thea from thursday to sundag. We made card, had nice food and chatting, a great trip. I made some cards, and this is the first one for our nephev who got his first child earlier this month.
I use to get tired after a trip like this, so that why I havent been here since. But know I have tidy my office and taken pictures of the cards, so I`m back now :)

This card fits to the challenge #35 Oh baby on A Spoon Full of Sugar.

*pattern paper from Melissa Frances
*Chipboard stickers and heart from MF, charm, KaiserCraft pearls, MS punch, ribbon, flowers

14 kommentarer:

 1. Sååå utrolig herligt kort...Det e ett av de søteste eg he sett! Rett og slett NYDELIG!!!

  Klem Unni

  SvarSlett
 2. Såååå vakkert!!!

  Klem Marianne:)

  SvarSlett
 3. Ååh så skjønnt kort Desiree!!! Aldeles lekkert med slike duse farger!

  Ha en fin kveld!!!

  SvarSlett
 4. For et nyyydelig kort! *smelt* Så sarte og lekre fargene er sammen <3

  SvarSlett
 5. Nydelig Des!! UTrolig lekkert og delikat. Det passer også til utfordringen til Created by hand!

  SvarSlett
 6. utrolig vakkert kort....
  var utrolig nydelig:D

  SvarSlett
 7. Det var et søtt kort!
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 8. Du er utruleg flink med duse fargar og "chabby chic"-stilen, Desirèe.

  Det er veldig inspirerande for meg å besøkja bloggen din, og difor har eg lagt att ei lita helsing til deg på bloggen min om du tar ein kikk innom ;)

  Ha ei strålande helg! :)

  SvarSlett
 9. Hei igjen vennnen. Jeg vet du har hatt disse awardene jeg har gitt deg i bloggen min før, det går jo ikke an å finne noen som aldri har hatt dem. Men jeg har skrevet noe ord om deg i bloggen min også.
  klem

  SvarSlett
 10. Så utrolig søtt kort;o)
  Ønsker deg en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 11. Så søtt kort du har laget.
  Ha en god kveld.

  SvarSlett
 12. Nyyyyyyydelg kort, Desiree, dette likte jeg knallgodt!

  Har også en liten utfordring til deg i bloggen min :)

  klem klem :)

  SvarSlett
 13. Tak for de søde kommentarer på min blog.Hvor er det et super nydelig kort, så kære og sarte farver,lækkert

  SvarSlett
 14. Måtte inn å titte litt etter ditt besøk og kommentar i bloggen min.
  Har bare et dekkende ord...WOW! her var det mye lekkert!
  Kjempe fine kort du lager!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...