søndag 28. desember 2008

Some christmas cards


*pappern paper from KaiserCraft
*stamps from House Mouse and Scrapmagasinet
*colored with ProMarkers
*UTEE pearls, Pine punch
*pattern paper from KaiserCraft
*stamps from House Mouse and Papirloftet
*colored with ProMarkers
*UTEE pearls, Pine punch

*pattern paper from 3ndypapir.no
*stamp from Stempelglede
*Silhouette snowflakes, KaiserCraft pearls, Nestabilities, Kort og godt brads with pearl, sewing, stickles
*pattern paper from Scrappers Choise
*stamps from Ladybug and friends, and Stamp it
*colored with ProMarkers
*Silhouette snowflake, KaiserCraft pearls, ribbon and stickles

Jeg har dessverre ikke hatt tid den siste tiden til å blogge noe særlig, heller ikke ta noe særlig med bloggbesøk. Julestria inntok meg, og da blir det bare sånn :) Men nå skal jeg forsøke å ta igjen det tapte, og iallefall få lagt ut litt av det som ble laget før jul. Julekortene som jeg selv skulle sende kom jeg ikke helt i mål med, tror det blir noen nyttårskort. Og de få jeg fikk laget, ble sendt så sent at det spørs om dere har fått de før jul. Men koselig med kort i romjula også, er det ikke?

Jeg tror jeg er inne i en stim med vinnerlykke for tiden :) Jeg vant jo det flotte Herb stemplet fra Whiff of Joy i julekalenderen der, så vant jeg en hemmelig pakke fra Arctic forumet for at jeg deltok i Jakta 2008! Ja det ble bare noen få bidrag for tiden strakk ikke til der dessverre. Pakken er ikkekommet, så det blir spennende! Så vant jeg ei stempelplate fra Papirdesign i utfordring #19 hos Sukkersõtt! Heldig hva?! Prøvde meg i lotto også før jul da i håp om at jeg skulle ha lykke der også, men tror det har stoppet opp igjen *LOL*

Ellers har vi hatt en stille og fredelig jul. Simon ble selvfølgelig syk igjen og har høy feber. Han har vært mer eller mindre syk nå i 3,5 måneder, så no skal han altså til legen og få dette undersøkt. Har sikkert hatt feber 7-8 ganger på den tida. Han var så flink på julaften og styrte no rundt med lekene sine, pakket litt opp selv, fikk masse fint og masse som var på ønskelista si. Det er bra. I år inveserte vi i svindyrt kunstig juletre ferdig med 600 lys på. Jeg har vært totalt i mot kunstig tre, men i år slapp jeg garden ned og lot det komme inn ;) Det er faktisk utrolig flott, så jeg angrer ikke. Trærne ble jo bare dyrere og dyrere, i fjor fulgte det med inn endel smådyr som jeg er livredd for, og det tror jeg gjorde sitt til omvendingen min :) Vi kjøpte masse julepynt i Tyskland i sommer av Rothenburg sin spesielle pynt, er så fint på treet!

Håper dere alle ellers har en kjempefin romjul! Nå skal jeg ta en bloggrunde innimellom rydding av pulten min her :) Ble visst et langt innlegg denne gangen, tror ikke jeg orker å oversette så mye i dag :)

Jeg har plassert min blogg i Hammerfestbloggportalen Bloggurat!

I have had so little time before christmas to update my blogg and visit you all, but I am back now :) I have had a nice christmas, hope you to have had that!

23 kommentarer:

 1. Så fine julekort du har laget.Likte godt de kortene med julemusene for de var søte.

  SvarSlett
 2. Så utrolig flotte kort Desiree. Alltid like morsomt å stikke innom bloggen din. Du er så flink!
  Det musestempelet har jeg også, men får ikke til å fargelegge det...

  romjulsklem fra Angella

  SvarSlett
 3. Your cards are wonderful. The house mouse one is stunning. I hope your soon gets well again. My childeren where often ill when they where little. This year my husband was ill and in bed with Christmas. I wish you a healty 2009. Hugs marja

  SvarSlett
 4. Så flotte kort! Nydelig fargelegging på de musemotivene! :)

  Håper gutten blir frisk snart og ikke blir plaget så mye i framtida som han har vært siste tiden, slik du skriver.. Godt han fikk mye fint i julegave! :)

  Ja, vinnerlykke har du jammen! :) Gøy det!

  Prøver å se for meg det flotte juletreet dokkers.. Det høres koselig ut, med all den fine julepynten og lysene! og hvorfor ikke kunstig juletre, når man får tak i flotte kunstige trær?.. Se på det som en lønnsom investering i forhold til det å kjøpe ordentlig tre hver jul.. :)

  Og så, det jeg egtl. stakk innom for: jeg har en award til deg på bloggen min!

  ha fine romjulsdager videre, nå som 2009 nærmer seg! Varme klemmer fra Hege

  SvarSlett
 5. Gurimalla så flott det kortet med julemusene var, helt utrolig lekkert! Jeg håper du har bilde av det fine treet ditt å vise meg, jeg sitter jo her med et tre som er tjoret fast i to ender og med patentisk pynt på pga kattene.

  Så moro at du har vunnet så mye, du ser det ordner seg for snille jenter vet du. Høyst velfortjent synes jeg!!
  Ha en fortsatt god romjul vennen!

  SvarSlett
 6. So nice to see you back, and with beautiful cards too!! House Mouse stamps are sooo cute :) I have made some card holders yeaterday with them.. they're on my blog

  SvarSlett
 7. De var flotte, Desiree! :) Synes du er så flink til å fargelegge med promarkers! Blir like imponert hver gang jeg er innom her. :)

  SvarSlett
 8. Kjempeflotte kort du laget.... Du lager sååå mye fint du :D

  Håper du har hatt ei fin jul og at romjula er også fin...

  Klem

  SvarSlett
 9. Gorgeous cards Desiree, such beautiful colouring and full of wonderful details.

  SvarSlett
 10. Good morning Desiree, i am pleased to hear you had a wonderful christmas. You have certainly been busy with your crafting these makes are stunning hun, truly lovely work. I adore the house of mouse image you've used, they are just the cutest aren't they? I am looking forward to plenty more visits in 2009. Hugs Linda x

  SvarSlett
 11. Wow, vilka kanonfina kort du gör!
  Ska kika lite närmare när jag kommer hem från semestern :D

  SvarSlett
 12. Hei hei. Takk for hygelig hilsen.

  Dette er noe av det flotteste jeg har sett i kortlaging! Jeg er imponert.
  Skullle godt tenkt meg å gått i lære hos deg.

  Det med englene og snømennene var helt nydelige!
  Selvfølgelig de andre også. Musene så koselige og "levende".
  Deg må jeg legge til listen for det var så spennende det du holder på med.
  Kanskje jeg kan få noen tips av deg etter hvert.

  Ønsker deg et godt nyttår så "snakkes" vi

  Klem fra Berit.

  SvarSlett
 13. Nyydelige julekort og herlig det House mouse motivet!
  Nydelige Criss cross kort du har laga, nedanfor her, også, Har ikkje prøvd meg på dei endå, men fikk virkelig lyst no!

  Høyres jo så flott ut det treet ditt, bilde???? :o)

  Håper du har hatt ei fin jul, og ønsker deg eit riktig godt og kreativt nytt år!

  klem,
  Jorunn.

  SvarSlett
 14. Hei Desiree!
  Tusen takk for besøket i bloggen min, og ikke minst hyggelige ord!
  Jeg har tittet og tittet i bloggen din, og det er så masse lekkert her!!! Du er en stor inspirasjonskilde!

  Det var kjempekoslig å være med på julekalenderen din, og all den jobben du har lagt ned i den - det er beundringsverdig. En stor glede å titte innom den hver dag. Tusen, tusen takk Desiree - setter stor pris på det du gjorde for oss.

  Nå ønsker jeg deg et riktig godt nytt , kreativt år!!!

  God klem fra Anne

  SvarSlett
 15. Så nydelige julekort, Desiree! Fargeleggingen din er fantastisk!!
  Godt å høre at flere må ty til nyttårskort, hi-hi... Jeg kom slettes ikke i mål med mine kort heller...

  Tusen takk for koselige hilsen og gode ord i bloggen min. Jeg setter veldig stor pris på det!!
  Vil også takke for all ispirasjon du har gitt meg gjennom året. Gleder meg til å følge deg videre...

  Håper du får en koselig nyttårsfeiring. Ønsker deg alt godt i året som kommer!

  God klem fra Kirsten

  SvarSlett
 16. Du må nok ta bilde av treet og legge ut :-D Jeg er imot kustige trær jeg å men ditt hørtes jo vanvittig flott ut. Nydelige julekort du har laget.
  Kos dere ikveld :-)

  SvarSlett
 17. Så nyyydelige kort du har her i bloggen din!!
  Yvonne.

  SvarSlett
 18. Nydelige kort, er alltid like kjekt å titte innmom bloggen din:)
  Håper du får en fin feiring i kveld. Ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år:)

  Klemmer fra Lene:)

  SvarSlett
 19. Heia Desiree!

  Så mange lekre julekort du har laga :o) Og tusen takk for det jeg fikk av deg. Ble så gla for det:o)

  Nå har jeg også fått meg blogg så jeg har selvfølgelig lagt deg til bloggslista mi ;o)

  Ha en fin nyttårsfeiring.

  Klem fra Iren

  SvarSlett
 20. Så mange flotte julekort. Herlig det musestempelet, og nydelig fargelagt:)

  SvarSlett
 21. Hei Desiree, og godt nyttår!

  Så nydelige julekort du har laga!! Det med musene var bare helt skjønt da! Nydelig fargelegging.
  Ha en strålende søndag!
  Klem

  SvarSlett
 22. Heia! Du har laga så mange lekre julekort Desiree *sukk* tusen hjertelig takk for det skjønne som jeg også fikk. Satte utrolig pris på det.

  Klem fra Iren

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...