lørdag 1. november 2008

Litt av hvert

Jeg har jo vært endel syk etter at vi kom hjem fra ferie i september. Har skylt på virus hele tiden, men var til annen sjekk hos legen her for en uke siden og det viste no at jeg har hatt bakterieinfeksjon som var på tur tilbake. Så alt er nok ikke bare virus bestandig ;) Så jeg var forrige lørdag på helsekosten og kjøpte inn remedier for å øke imunnforsvaret og mot tett nese, og jammen meg tror jeg det har hjulpet. Så jeg føler meg mye bedre, og har ikke brukt nesespray på nesten ei uke, jippi!

I have been more or less sick since I came from vacation in september. Last saturday I bought something to get well, and I think it works. I am much bether and is not using any more nosespray either, juhuuu!
Hva har fått plass på kontoret mitt nå? Noe langt og lyst? Kan du se den? Jooo, en OTT-LITE lampe! Den gir truecolor og er en dagslyslampe. Er litt uvanlig for den er mere blå i lyset synes jeg, og den lyser kanskje opp litt mindre enn min gamle lampe, men er nok bare en vanesak. Merker det nok når jeg begynner å lage noe kreativt her.

What have I got? A new OTT-LITE lamp! Its a daylight and truecolor lamp.
Enda mere har flyttet inn på kontoret mitt :) Ja den trenger vel ikke mere forklaring, endelig har jeg også en!!

Something more has moved in to my office :) Finaly I also got one!!
Ja og så kom det jo noen stempler fra Scrapmagasinet i dag også ;) Her er noen av dem :)
And I got some stamps from Scrapmagasinet to day also ;) Here are some of them :)

5 kommentarer:

 1. Hei på deg!!:) Ser du har fått dagslyslampe!! Det har jeg også hatt lyst på lenge, men har ikke funnet ut hvor jeg kan kjøpe en... Så nå lurer jeg på hvor du har fått din ifra?:) Jeg spurte på el-butikken her, men de hadde ikke hørt om dagslyslamper.. Så det var ikke mye til service. Hvor mye koster den?
  Håper du har tid å svare!
  Bra å høre at du er på bedringens vei!
  Klemmer fra Camilla.

  SvarSlett
 2. Tuusen takk for supert svar!!:) Jeg skal sjekke de ut, og så blir det nok sikkert en lampe på meg også;)
  Nattaklem, Camilla.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny Ott-Lite lampe! Jeg har også kjøpt meg en (bare min modell heter Vero), og jeg kan ikke annet enn juble over hvor godt kjøp det har vært! Fantastisk godt lys, spesielt for meg som scrapper når det er mørkt. Syns også det er lettere å få gode bilder med bedre fargegjengivning av prosjektene med lyset fra Ott-Lite lampen ;)

  SvarSlett
 4. Grattis med ny lampe og Silhouette kutter.

  Likte den hylla du hadde til ting og tang ;)

  SvarSlett
 5. Grattis med ny lampe Des!! JEg skjønner godt det er uvant med det blå lyset, men tro meg, det går snart over og du vil oppdaget at du ikke klarer deg uten etterhvert.

  Jeg er dødsens misunnelig på den stempelputehylla di. Mine stempelputer ligger litt her og der og jeg ønsker meg desp en slik hylle jeg også.

  Grattis med Silouetten, gleder meg til å se hva som blir laget av den etterhvert. HAr siklet en stund på den jeg også, så det blir kanskje noe slikt etterhvert her også, hvem vet?
  Jeg driver å tester ut de nbg tablettene. Fikk en kasse med dem for Buzzador. Spennende å se om de virker. Fenumax'en vet jeg fra før av er utrolig bra.

  Kortet ditt er praktfullt herlig!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...