onsdag 1. oktober 2008

Wedding 3
Ja da var alle bryllupskortene lagt ut, eller har vel noen som jeg ikke synes helt fortjener dagens lys da ;) Det har blitt ganske så mange bryllupskort til salgs i butikken, og enda har jeg ikke klart å lage nok i forhold til etterspørselen! Har ikke fortalt her at jeg faktisk fikk forespørsel om å begynne å lage kort for selve kjeden, og det hadde blitt virkelig stort! Men foreløpig med bare meg så har jeg ikke mulighet til det, og da måtte jeg gått bort fra min policy om at jeg aldri lager like kort. Mange andre ting som måtte endres også, så jeg så ikke at jeg enda har mulighet for det, men man vet jo aldri hva fremtiden bringer! Stolt er jeg iallefall av tilliten de viser meg! :)
Jeg er ellers enda forkjølet og tett, og har nok fått meg en bihulebetennelse også. Huff det var ganske så vondt i går ettermiddag, forløpig ganske bra i dag så jeg håper det holder seg. Sprayer opp nesen og pusser som bare det her :) Er ikke av de som springer ned legekontoret akkurat, så jeg drøyer det litt til før jeg ringer dit.
Ellers er høsten kommet for fullt her, og sneen titter frem på fjelltoppene. I dag var det islag oppe på terrassen vår før solen traff og smeltet den. Trist når sommeren er over, men snart går det jo mot juletid og mørketid og det er koselig det også. Ha en fortsatt fin dag, alle sammen!
This is my last weddingcards, hope that I dont have to make more of them this year ;) Earlier this summer I was asked to start making cards for a big shop who is in all over Norway. But I had to say no this time, I dont have the time and space and things like that. It is not easy to make so much cards all by my self. But I am happy that they asked! :)
The autumn is here, the snow is on the mountains now. Its sad when the summer is over, but soon its the time for waiting for the christmas here and its geting darker and darker. I like that time to, its cosy. Have a nice day!

9 kommentarer:

 1. Dronningen av bryllupskort!! Det må jo være deg. Du tryller frem den ene leke kreasjonen etter den andre. Så fantastisk flott å få forespørsel om å lage kort til hele butikkjeden! For en ære. Det sier jo ikke så rent lite om hvor dyktig du er!

  SvarSlett
 2. Bøyer meg i støvet for bryllupskortene dine... igjen. Kjempeflotte altså :)
  Du får ha god bedring da *klem*

  SvarSlett
 3. Hei min kjære datter! Her kommer en liten hilsen fra en kjempestolt mamma som for tiden er i Spania. Kortene dine er bestandig helt unike, og tilbudet du fikk fra butikk kjeden sier jo alt! Vet at du legger hele sjela di i hvert eneste kort og virkelig vil at alle skal bli unike. God bedring!

  SvarSlett
 4. Fy søren, så flotte brylluppskort - aldri sett noe liknende - Kjempelekre! Hva slags bilder bruker du på dem - utklipp eller foto?
  Har kikket litt på det andre du lager også - mye lekkert!
  Jeg linker deg opp i bloggen min - og takk for at du linker til meg - det er alltid stas!

  Ha en flott helg!

  Klem xxx

  SvarSlett
 5. WOOOW, så mange vakre bryllupskort du har laget. Nå vet jeg hvor jeg skal gå for og hente inspirasjon:)
  (Jeg synes bryllupskort er det vanskligste...)

  Tusen takk for så koselige kommentarer i bloggen min!
  Ha en god helg videre..
  Klem Marianne:)

  SvarSlett
 6. Wow, såå utrolig mange flotte brullupskort Desiree!! Helt imponert jeg !

  SvarSlett
 7. Kjempeflotte bryllupskort med nydelige detaljer:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...