søndag 12. oktober 2008

ProMarker

Siden jeg ikke har noen nye kort å vise frem, så kan jeg jo vise dere hva jeg ellers driver på med for tiden. Har jo kjøpt meg flere ProMarkers til farvelegging, var jo spent på om dette var noe for meg men tok sjangsen på å bestille dem. Så den siste uka har jeg så å si bare stemplet opp en masse motiver ,har jo kjøpt meg endel nye stempler så ;) og så farvelagt. Tusjene er bare supre! Har funnet ut at en blender er alfa omega for meg, da er det lettere å lage skygger og duse ned farvene. Det eneste jeg savner er flere lyse farver, så jeg vurderer om Copic Marker kan kombineres med disse. Dersom noen har erfaring med dette så rop ut.

I dont have any new cards to show of, but I can show you what I have been doing the last week. I am coloring motives with my new ProMarkers. I love them! The only thing I miss is more light colors. Can Copic Markers combine with ProMarkers? If you know, please tell me.

11 kommentarer:

 1. ÅH... så nydelig fargelegging! Jeg har i grunnen bestemt meg for å ikke ha de tusjene. Så jeg liker ikke når jeg ser slike flotte resultater*fnis* Kos deg videre med tusjene dine du!

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Ååååå - fy søren så nyyydelig, Desiree. Gleder meg veldig til å se hva du kreerer med disse motivene dine etter hvert!!

  Håper du har en fin søndag!

  Klem fra Kirsten

  SvarSlett
 3. Så nydelige motiv og farver du holder på med. Er spent på å se det ferdige resultat.

  SvarSlett
 4. Råfint fargelagt Des!! Jeg skjønner godt behover for flere farger, jeg har en del flere på ønskelisten jeg også. Ser ut som du klarer kjempefint det med å fargelegge å få til nyanser! Du får komme ned å ta et kurs med meg!

  SvarSlett
 5. WOW, så flott det blir!! Jeg har foreløpig styrt unna alle nye teknikker, men blir jo fristet når jeg ser slike resultater...!

  SvarSlett
 6. Så flott fargelegging,bryllupskortene dine er så delikate:)

  SvarSlett
 7. Så lekre motiver! Fantastisk flink til å fargelegge er du! ...og jeg misunner deg de tusjene bare bitte-bitte-litt.... :)

  SvarSlett
 8. Nei uff, er du blitt forkjøla nå igjen? Stakkars deg! Jeg håper du snart blir bra og du får være med oss i tankene selv om du ikke kan være her sånn rent kroppslig. Hadde vært så hyggelig å ha deg her også! Ha en god helg vennene. Klem

  SvarSlett
 9. Så flotte motivene blir da :)

  Jeg har foreløbig ikke kjøpt disse tusjene, men når man ser slike flotte fargelegginger så rykker det i visakortet ja :D

  SvarSlett
 10. Skal si du har kost deg med tusjene, og det skjønner jeg godt, for de er bare kjempegøye å jobbe med! Kjempenydelig arbeid!

  Jeg har ikke Copic selv, men jeg vet du fint kan kombinere disse tusjene med Pro Marker.

  Ha en kjempeflott dag!
  Klem Kari ♥

  SvarSlett
 11. Nyyyydelig flott fargelegging, Desiree!! Hvilket papir bruker du??
  Gleder meg til å se ferige kort med alle disse flotte fargelagte motivene :)

  Klem og ha en flott søndag!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...