tirsdag 7. oktober 2008

More shoppingSome more shopping :) I have ordered some new christmas stamps and papers, I need that...who doesnt? *LOL* And finaly I had to order some ProMarkers! They are great! But mabe I want some more Markers but then in Copic, because they have a lot more colors and much lighter colors. If somebody knows a good an cheap place to buy them, please tell me! They are almost the same, so I think its ok to use both of them together, dont you think? Just click on the pictures to get them bigger.

Jeg måtte jo selvfølgelig bestille meg noen nye julestempler og papirer, må bestandig ha noe nytt hvert år. Bestemte meg tilslutt for å bestille meg ProMarkere også. De virker kjempefine. Men kunne tenkt meg noen Copic Markers også, de har mange flere farver og mange lyse. Man skulle jo tro at disse kunne kombineres. Hvis noen vet om en bra og billig plass å bestille dem, så håper jeg du roper ut.
Har også fått litt andre stempler også, men de har jeg ikke tatt bilde av. Bare klikk på bildene så blir de større, så ser dere bedre ;) De får dere vel se når jeg en gang kommer igang med kortlagingen igjen. Kjenner det sitter langt inne nå, men farvelegger iallefall litt motiver nå.
Ha en superduper dag!

8 kommentarer:

 1. Skikkelig bra shopping, Desiree!!! Det pleier å hjelpe på kreativiteten :-)
  Gleder meg å se alt dette i bruk!!

  Nå pakker jeg, vi skal på hytta! Håper på et virkelig stygt vær så jeg kan sitte inne og lage litt kort :-D

  Ha en flott uke!!

  Klem, Beata

  SvarSlett
 2. DÆH Desiree, dette var skikkelige saker! Så masse herlig, dette gleder jeg meg til å se i bruk asså!

  Tusen takk for hyggelig bursdagshilsen, gleden over dem vokser vi heldigvis ikke fra :)

  God klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Men hælle måne da som du kan sjåppe!!

  Det må jeg si er solid shopping Des!

  SvarSlett
 4. Ååååååhhhh, her var det mye fint!

  Jeg har shoppestopp! Men skal på langweekwndtur til Brûssel, så viss jeg kommer over noe kjekt der, så spørs det nok om jeg sprekker... ;o)

  Ha en god helg!

  Klem xxx

  SvarSlett
 5. For en flott shopping!!

  Og for en produksjon av nyyyydelige bryllupskort, sarte og lekkre med stilige detaljer....

  SvarSlett
 6. så utrolig masse flott du ha kjøpt deg. :D

  kjekt me litt nytt. :)

  -Karianne-

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...