tirsdag 16. september 2008

Bilder fra Tyskland/Pictures from Germany


Endelig har jeg fått ordnet klar litt bilder fra ferien slik at dere får se. Har tatt nesten 800 bilder, så det var ikke helt enkelt å finne de rette å legge ut :) Ble selvfølgelig forkjølet også etter at vi kom hjem, så formen har ikke vært på topp heller. Er fremdeles ikke helt bra. Lille Simon ble også syk, har nok hatt antydning til falsk krupp han, og var så tett om nettene. Har hostet stygt, snørret og hatt feber.
Tyskland overrasket oss stort. Det er ikke et land som jeg tenker på som ferieland i den forstand, og vi ville nok ikke reist dit denne gangen heller hvis det ikke hadde vært pga mandskoret. Men jeg vil faktisk anbefale andre til å vurdere å reise dit, for det var et nydelig land. Frodig og grønt, mange nydelige små byer med masse kultur i, vinranker så langt man kan se, kanaler, landet oser av historie og gamle flotte bygninger. Sør i landet ved Bodensee er det som å komme til syden og kanskje spesielt Italia.
Vi har vært innom kullgruver, gamle slott og byborger, museum, tatt kanaltur i Berlin, shoppet, spist god mat, vært innom de vakreste katedraler, vært på Mercedes-Benz Museumet i Stuttgart, vært på den nordiske ambassaden i Berlin, vært på blomsterøya Insel Mainau, kjørt med verdens flinkeste bussjåfør halve Tyskland rundt. Guttene sang i den nordiske ambassaden i Berlin, ved Brandenburger Tor, ved en gammel mølle der en av sangene de synger faktisk ble til, i sjømannskirken i Berlin, i flotte katedraler og andre spontane plasser. Dette er en ferie jeg kommer til å leve lenge på, og jeg reiser gjerne tilbake!

8 kommentarer:

 1. Så morsomt å se alle bildene! Og jeg ble litt overrasket, jeg også - over at Tyskland rommer så mye flott! Har ikke feriert der siden familien Glum hadde sine bilferier sørover... :)

  SvarSlett
 2. Mange fine bilder fra Tyskland. Et fint land å reise i med mye historie og flotte bygninger slik jeg husker det også fra våre turer dit. Så fint at du har opplevd turen som veldig bra!

  SvarSlett
 3. Mmm.. så mange flotte bilder du har tatt!!

  Bra dere hadde en flott tur! ;)

  SvarSlett
 4. Helt enig med deg, Desiree - Tyskland er flott!! Vi er i Tyskland hvert år - til vanlig på gjennomreise, men nok til å se en del av landet. Og vi liker det vi ser :-)

  Flotte bilder har du tatt - blir masse fint å scrappe i de mørke vintertider!

  Klem, Beata

  SvarSlett
 5. Høres ut som en bra tur og med de fine bildene ble reiselysten vekket. :)

  SvarSlett
 6. Your photos are absolutely beautiful! You are a great photographer!!! So, your trip is over and it's back to real life, eh?! Looks like you made some special memories!

  SvarSlett
 7. Fantastisk mange flotte bilder du har tatt! Nydelig komponert! Du har nå evner innen fotografering også ser jeg! Var mange flotte idylliske steder der!

  SvarSlett
 8. Jøss, for noen flotte bilder! Et par av dem var jo direkte spennende, den med høna (gåsa?) på f.eks, hihi - definitivt scrappbar :) Og for noen fantastiske kort du lager - kjempestilig bruk av bilder :)
  Ha en flott helg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...