søndag 31. august 2008

Hei fra germany

Hei hei! Naa er vi i Stuttgart, en kjempefin by. Det er varmt og godt, i dag har vi hatt opp i 30 grader. Har värt i Dortmond og ved Bodensee. Det var virkelig nydelig nede ved sjöen, dit kunne jeg tenkt aa reise tilbake. Tirsdag skal vi oppover til Nürnberg, saa videre til Dresden og saa Berlin. I morgen skal vi paa dagstur til Heidelberg og litt pü shopping, saa faar vi se om jeg finner noe ;) Klem fra meg :)

I am now in Stuttgart, a really nice city. Its warm, up to 30 digrees. We have been to Dortmund and Bodensee, its was lovely by the sea. We are now going to Nürnberg, then Dresden and then Berlin. Shopping tomorrow in Heidelberg ;) Hug from me :)

1 kommentar:

  1. Hei på deg! Høres ut som du har det veldig fint og jeg gleder meg til å høre og se mer. Regner med at du har tatt en del flotte bilder. Pakke og kort ligger her å venter på deg... eller meg kanskje. Jeg må få se å få karret meg til posten en av dagene å få sendt det. Kos deg masse imens. klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...