mandag 11. august 2008

Blått med bling/blue with bling

7 kommentarer:

 1. Så nyydelig med blått bryllupskort!!

  Og alt glitteret gjorde susen.. kjempeflott... ;)

  SvarSlett
 2. Åhh, dette er bare utrolig nydelig. Jeg liker så godt bryllupskort med blåtoner. Og du er virkelig dronninga når det kommer til å lage bryllupskort. Dette var så utrolig delikat. Kjempeflink er du :-)

  SvarSlett
 3. Nå jeg vært igjennom hele bloggen din og alle innlegg siden jeg dro og jeg må si at jeg sitter her og sikler på alle de flotte bryllupskortene du har laget. Du er en ener når det gjelder dette her, uten tvil!! Så variert og romantisk du har fått det til også! Det er rene inspirasjonsbloggen på bryllup dette her, så jeg må nok komme hit å snause noen ideer når jeg skal lage kort til søster som gifter seg neste år. De er råflotte Desirée!!

  Gøy å se og høre om kutteren din, jeg er spent på om du er like fornøyd ennå?

  Jeg liker bloggen din kjempegodt, det er alltid noe fint å få med seg i den!

  klem

  SvarSlett
 4. Kjempefine kort! Er blitt så glad i denne sommerfugl-diesen:)

  Ha en flott dag!

  Klem, Ruth :))

  SvarSlett
 5. *sukk* Såååå nydelig!♥♥♥

  SvarSlett
 6. Rålekkert bryllupskort i nydelige farger. Utrolig flott med den store sommerfuglen:)

  SvarSlett
 7. Oioioi som du produserer bryllupskort om dagen! :)
  Og lekre er de alle som en!

  Klemmer fra Maya

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...