søndag 29. juni 2008

Gnikk og sprut/Spritz and Flick


Jeg har forsøkt meg på gnikk&sprut teknikken, har bare lyst å si gnikk&gnu jeg ;) Her er mine første kort, likte teknikken kjempegodt så jeg har bestilt noen flere stempler som skal passe til det. Hadde jo nesten ingen som passet.

I have tried Spritz & Flick by Tim Holtz, my guru! It was fun, but I dont have so much stamps who fits to it. So I have ordered some new ones now ;)

5 kommentarer:

 1. Hei på du, Desiree :)

  Jeg likte den omskrivinga di av teknikken *fnis* og enda bedre det resultatet, virkelig flott!!

  Jeg har vært innom bloggen din før, men det er veldig leeenge siden :/ så nå var det fint at du hadde lagt igjen noen hyggelige kommentarer inne hos meg, så fant jeg tilbake :) Og denne gangen legger jeg linken inn med det samme, så har jeg deg i nærheten :)

  God klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. Ja, itj ferr å mas asså, men du må ta en titt i bloggen min, det ligger noe til deg der!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Næææh... ble alt jeg hadde skrevet borte?

  Det jeg skrev var at jeg synes kortene dine var kjempefine og at det var lurt å bruke stampscapes stemplene til dette også!! Og så sitter jeg her med beina på bordet og tar fem minutter innemellom et kaos av klær og kofferter og tenker at det hadde vært hyggelig med en jomfrutur til Kalymnos bare du og jeg en gang også. Uten mann og barn.

  Håper du får stemplene dine snart fra junaiten. De er kjempefine!!
  Ha en god sommer imens DeZ!!

  SvarSlett
 4. Superfine kort! Stilig teknikk.. ;)

  Klems..

  SvarSlett
 5. Such Beautiful Cards :)
  I've had a lovely time looking at your beautiful blog Desiree :)

  thanks for stopping by mine :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...