torsdag 31. januar 2008

Jeg er utfordret

Jeg har fått en utfordring fra Tonje, Line, Anka, Linn og Lisbet, om å fortelle syv sannheter om meg selv. Utfordringen lyder på: Skriv syv sannheter om deg selv. Link til den som har utfordret deg. Utfordre syv personer og legg igjen en beskjed i bloggen deres om at de er utfordret. Da jeg ikke husker hvordan jeg linker, så får det bli uten.

1. Jeg har vært sammen med gubben fra jeg var 15 år, dvs i snart 28 år!
2. Jeg hater at noen sier "ro deg ned", da tenner jeg!
3. Jeg hater urettferdighet og selvgode mennesker
4. Jeg er B menneske, hater morgener og jobber best om kveldene.
5. Jeg er en av de som ikke blir frisk på stoffskiftemedisiner
6. Jeg er faktisk veldig beskjeden
7. Jeg hadde beste skriftlige karakter i klassen på hovedoppgaven på sykepleien

Jeg finner ingen som ikke er blitt utfordret dessverre, men det gjør vel ingenting. Er noen her og ikke er blitt utfordret så bare rop ut!

1 kommentar:

 1. Hei Desire. Så hyggelig å "bli litt bedre kjent" med deg. Morsomme punkter. Tenk, enda jeg er bare "ungjenta" har jeg snart vært sammen med mannen min i 20 år jeg også. Viktig å ta vare på det man har og er så glad i.

  Vil passe på å takke for alle de fine og herlige kommentarene fra deg både på RS-forumet og i bloggen min. Setter umåtelig stor pris på dette skal du vite.

  Aldeles herlige bilder fra barnedåpen. Jeg får jo tårer i øynene bare jeg ser et barn i dåpskjole da. Det utstråler så mye håp og glede. Herlig!

  Må du ha en strålende mandag videre!

  klem Anita

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...