tirsdag 22. januar 2008

Barndåp / baptismHei igjen alle sammen! Det var da på tide at jeg kommer igang igjen med bloggen min. Ting begynner å bli litt mere normalt her oppe hos oss, høsten har vært så travel både med hjelp til datter og barnebarn, men mannen min ble også syk og måtte skifte hjerteklaff i november. Nå går det kjempefint med han, men det har vært en tøff tid for oss alle. Tusen takk til alle dere som stikker innom bloggen min, og til dere som legger igjen en hilsen!

Søndag den 13.januar var det barndåp for lille Simon Alexander. Han var så fin i sin dåpskjole som både jeg og moren hans er døpt i, moro at vi alle tre har brukt den. Den er sydd av brudekjolen til tremenningen min, og har vært brukt i familien i 43 år nå. Simon var som en drøm hele dagen, blid og fornøyd. Kanskje ikke rart med så mye oppmerksomher ;) Han fikk enormt masse flotte gaver, en heldig liten gutt er han. Ja da var den dagen over. Tiden går så fort og snart er han konfirmant, bestemor sin lille Simolon :)
Hi again! Its time to start updating my blog. Thanks to all of you who has been in here and to you who has left a massage to me! This autum has been busy. My husband went sick and had to change his aortic valve, he is in good shape now.
Sunday the 13. our little Simon Alexander was baptist in the church. It was a nice day, and Simon was baptist in a dress that both me and his mother also was baptist in. The time goes so fast, soon he is a big boy, grandmas little Simolon!
1 kommentar:

  1. Ja det er så godt at alt ser ut til å falle på plass nå! Det har vært en tøff høst, kanskje ikke minst for deg Desiree. Dåpsdagen til Simon Alexander var en veldig fin dag, og dåpsbarnet sjøl så ut til å nyte dagen sin!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...