onsdag 15. august 2007

Endelig tilbake!

Ja da er jeg tilbake igjen etter en travel sommer! Jeg skal legge ut litt bilder fra diverse anledninger, slik at dere får se hva jeg har styrt med :) Håper ting roer seg slik at jeg kan få oppdatert bloggen min endel mere enn det har blitt i sommer ;) Håper mange stikker innom her i tiden fremover!

Charlene holder på å selge leiligheten sin, hun trenger mere plass når babyen kommer. Det er visning i dag, så her må alle krysse fingre og tær for at det blir salg fortest mulig. Kanskje det blir flytting og styring i neste uke. Vi får håpe det!
I dag er det 39 dager igjen til termin. I går var jeg sammen med henne på svangerskapskontroll, der jordmor gikk igjennom fødselen. Greit å få det frisket opp :)

At last, now I am back after the summer! I will put out som pictures from thing who has happened, so you can see that I have had a lot to do ;) I hope many will come to my blogg and read.

Charlene, my dougther, is trying to sell her apartment. She ned more place when the baby is arriving. To day it is only 39 days left to the day of birth.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...