lørdag 21. april 2007

Litt om mangt :)


I dag skal jeg i kirka en tur, Mandsangen skal synge sammen med flere kor, bl.a. et fra Tromsø som besøker byen i helga. Håper det blir en fin konsert, men antar jeg kjenner tresmaken i baken etterpå. Hva er det med disse kirkebenkene? Kunne de ikke lagd de litt bedre? Tror jeg skal foreslå stresslesser til oss med ømfintlige romper *hahaha*

Torsdag 26. reiser vi ut i den store verden :) Først skal vi til Oslo med Mandsangen, jeg tar en aldri så liten stikker opp til Lillestrøm i helga sammen med Line på stempelmessa! Gleder jeg meg???? JA!!!!! Gleder meg til å shoppe nytt hobbyutstyr, se på masse nytt, treffe alle vennene mine fra nettet, være på nattscrapp, et skår i gleden.... man har liksom aldri nok penger med seg! ;)

Søndag bærer det ned til Oslo igjen til gubben, der skal de synge i Kampen kirke. Tirsdag 1.mai drar vi me koret og Finnmarkslaget på cruise med Jewel of the Seas til København, cruise er fantastisk! Oppvarting fra A-Å! Tilbake i Oslo lørdagen, og så drar vi søndag sammen med Elin og Ole Andreas over til Paris. Parlevous france? *Hahaha* kan ikke en skit fransk, men vi overlever vel :) Torsdag 10. er vi hjemme igjen. Skal bli deilig å farte litt rundt, håper jeg finner litt klær på turen. Er så fri nå, og det er ikke akkurat lett å finne klær som passer her hjemme.

I går var Charlene kommet i 18 uke, og i går fikk jeg kjenne babyen sparke! Kunne faktisk kjenne det med handa på magen at den duttet og turnet inni der! Så herlig! Hun selv hadde for første gang kjent den dagen før, jeg skyldte på luft i magen siden det er litt tidlig å kjenne den utvendig også, men måtte nok innrømme at bestemor tok feil. Den var virkelig der, blir nok en liten fotballspiller til bestefar!

Jeg ser at slekta i Västerås stikker innom bloggen min iblant, gi lyd fra dere! Hadde vært så morsomt med en liten hilsen under kommentarer! Håper dere har det fint der nede, klem til dere alle fra oss her oppe!

4 kommentarer:

 1. Så utrolig flott bilde av byen Desiree. Hammerfest er virkelig en sjarmerende by. Var innom der en tur i forbindelse med En messe vi holdt ombord på MS Trollfjord (Hurtigruta) for noen år tilbake, så det var bare en rask tur i land for å besøke butikken til en god venn av meg (Tomm Hansen). Butikken hans heter forresten MABU.

  Så gøy at du skal innom messa da. Kanskje vi sees. Gleder meg som et lite barn på julaften til å gå rundt i en idrettshall stappfull av all verdens papirhobby-stæsj *SMIL*

  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Heia Anita! Tenk så kjekt det hadde vært om vi treftes på messa! Vi kommer jo til et himmelrike, så spør om vi ser annet enn stæsj når vi er der! Neida, litt tid har man jo til sosialt også ;)

  Kjenner godt til Tomm Hansen, moro at han er en venn av deg! Ja Hammerfest er en sjarmerende by, bare synd den har fått negativ omtale nå som voldsby. Vi som bor her merker ikke noe til det, føler meg så trygg som det går ann, heldigvis. Men alt anmeldes, selv den minste ting, så ikke rart at statistikken er høy. Samt at vi har masse folk som tilbringer tid her utenom befolkningen bl.a. fra Melkøya/Snøhvit og pendlere. Men sånn er det bare, statistikk kan lyve.

  Ha en fin søndag, Anita!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Det blir nok en fin tur dere skal på. Gå nå ikke fullstendig amok på messa, husk at du skal videre etterpå!(Haha)!

  SvarSlett
 4. heia Des!
  Så flott å lese om alt du skal oppleve når du fyk avgårde..e bare litt misunnelig.

  Ville bare ønske dæ en god messehelg! ..og god tur videre til Paris;-)

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...