lørdag 3. mars 2007

Oda`s dåp

Til oppgave 8 i jakta på arctic, så var oppgaven å scrappe etter en skisse fra Queen Geek`s sketches. Fant frem noen bilder fra Oda`s barndåp i august 2006, der jeg også var gudmor! Jeg har fått streng beskjed fra Line om at Oda også må få seg et scrappet album slik som bestemor har laget om Thea. Så litt etter litt blir det sider i Oda sitt også ;) Papirene som er brukt er fra Cross-my-heart fra en self-addressed kit.

I made this LO to nr8 in the hunt-competition on arctic forum. We had to use a sketch from Queen Geek`s. It is a LO to Oda`s album, our smallest grandchild, and is from her christening. I was one of Oda`s godfathers.

3 kommentarer:

 1. Du har fått sisten, sjekk bloggen min for mer info :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg

  Du får sisten av meg også - sjekk bloggen min;o)

  SvarSlett
 3. Jeg er også innom her for å gi deg sisten :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...