torsdag 22. mars 2007

Barnet mitt på sykehus...

I går så ble Charlene lagt inn på sykehus for å væskes opp. Hun har spydd og vært dårlig i 8 uker nå, og fra søndagen av så forverret det seg. Stakkars barnet mitt! Uansett hvor gamle de ungene våre blir, så er de liksom barna vårt fremdeles. Små barn som må beskyttes av mamma. Vi fikk også se "lilleklompen" for første gang på ultralyd, en søt liten sak som viftet med sine små foter!

Yesterday my dauther went to the hospital. She must be there for some time to get nutrition. She has been ill an wometing for 8 weeks now. We also looked at det little baby with ultrasound, a small lovley baby!

1 kommentar:

  1. Uff så forferdelig da! Jeg håper hun straks blir bedre og at de finner ut hva som er galt. De små er små selv når de er gamle, og vil vel alltid være det også tror jeg. Tankene mine går til dere begge.

    Jeg må si du har vært aktiv på konfirmasjonsfronten jeg!! Duverden så mange flotte kort du har laget. Det er en megainspirasjon for meg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...