mandag 12. februar 2007

En ny uke og dårlig natt


Da er det en ny uke igjen. Vi har løpetid på Chikita og de er jo her for tiden. Rico har i natt tatt helt av og skriker og bærer seg hele tiden. Jeg måtte opp 3 ganger i natt, prøvde å ha han på vaskerommet, men tilslutt hylte han enda høyere derfra, så tilslutt endte han opp utenfor leiligheta! Han er helt forstyrret, skulle ikke sluppet meg ut i sted, måtte sette han på vaskerommet for å komme meg ut uten han ;) Vi er på dag 11 i løpetiden, så jeg håper den snart er over. Hadde vi hatt hunde"feriekoloni" så hadde jeg satt han dit.

Her er en LO jeg lagde til oppgave 5 i jakta 2007 på Arctic i forrige uke. Fikk delt 3.plass og er kjempefornøyd, leder enda! LOen er fra valpetiden til Chikita, liten rampejente. Oppgaven gikk ut på å lage seg et stempel å bruke på den. Jeg har stemplet potene hennes med Versamark og deretter embosset dem. Papirer er fra Clubstamps.

2 kommentarer:

 1. Heisann Desiree...
  Takk for hilsen i min blogg, det er jo artig med en liten personlig dagbok.
  Må jo bare si at du lager fantastisk flotte kort OG LO'er...Gleder meg hver gang du legger ut nye..
  Stor og varm klem fra Lene

  SvarSlett
 2. Love the pictures of your dog! Thanks for visiting my blog too, here in Indianapolis USA. Although I can't read your entries...stamping is a universal language...you do lovely work!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...