lørdag 30. desember 2006

Julen 2006


Ja da var julen 2006 nesten over. Det har vært en stille og rolig julefeiring i terrassan. Charlene har sovet hjemme noen dager også, og det har vært koselig. Nissen hadde ikke fått adresseforandring, så hun måtte hjem for å få strømpe i år ;)

Den 28. var vi på konsert med Hammerfestjenta Marte Heggelund. En nydelig jente med nydelig musikk, konserten var utrolig flott! Her er et bilde fra i sommer, tatt av min kjære. For de som vil lese mere om Marte, gå inn på www.marteheggelund.no

Jeg har vært så heldig å få flere julekort fra mine stempelvenner rundt om i hele landet. Blir så utrolig glade for dem, tusen takk skal dere ha! I år ble det nok laget litt for få julekort, jeg var raskt ute og begynte laginga og skrivinga, allikevel så ble de for få og de ble sendt for seint ut. Lover å være flinkere til neste år. Antagelig blir det nok noen nyttårskort til de av dere som ikke har hørt noe fra meg.

I morgen er det nyttårsaften igjen, og enda et år er over. Tiden går altså så fort. Vi har ingen planer for dagen, bare maten er klar :) Så vi får se hva tiden bringer.

Godt nytt år alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...